2017 Yılının En Çok Beklenen 10 Televizyon Dizisi

Dizi sektörü için son derece hareketli geçen 2016 yılı aynı ivmesini önümüzdeki yıl da devam ettirecek gibi görünüyor. Bizi Westworld, Stranger Things, Preacher ve Incorporated gibi çok önemli yapımlarla buluşturan 2016 sonrası önümüzdeki yıl bizi hangi yapımlar bekliyor? Hep birlikte bir göz atalım.

1# American Gods

Geçmişiyle yaşamaya çalışan Gölge’nin tek bir amacı karısıyla sakin, beladan uzak bir hayat yaşamaktır. Ancak karısının korkunç bir kazada ölmesi ile işler tamamen farklı bir hal alır. Karısının cenazesi için çıktığı yolculukta uçakta Bay Çarşamba ile tanışan Gölge, bu gizemli adamdan çok büyük bir fırtınanın yolda öğrenir. Fark eder ki, yaşanılan hayat bilinen hayattan aslında çok farklıdır.

Ünlü yazar Neil Gaiman‘ın eserinden uyarlanan dizi izleyenlere gizemli bir öykü vaat ediyor.

2# Big Little Lies

https://www.youtube.com/watch?v=nS0UsecjHx8

Anaokulu toplantısında ortaya çıkan gizemli bir cinayetin bir araya getirdiği üç annenin hikayesinin anlatıldığı dizide Nicole Kidman ve Reese Witherspoon gibi iki usta oyuncu başrollerde yer alıyor.

3# A Series of Unfortunate Events

Lemony Snicket’ın çok satan serisinden uyarlanan dizi Kont Olaf’ın gözetimi altında yaşamaya başlayan üç yetimin ilginç hikayesini anlatıyor. How I Met Your Mother dizisindeki Barney Stinson rolüyle gönlümüzde taht kuran Neil Patrick Harris bu kez karşımıza Kont Olaf olarak çıkıyor.

4# The Mist

Ünlü korku ustası Stephen King‘in aynı adı taşıyan romanından uyarlanan The Mist küçük bir Amerikan kasabasına yerleşen sis sonrası ortaya çıkan korkunç canavarlar ile yerel halkın mücadelesini anlatıyor.

5# Twin Peaks

Efsane gerilim dizisi Twin Peaks üçüncü sezonuna 25 yıl aradan sonra ünlü yönetmen David Lynch önderliğinde -90’lı yıllardaki orijinal kadrosuyla- devam edecek.

6# Powerless

Süper kahramanların dünyasında sıradan bir sigortacı olan Emily’nin hikayesini anlatacak olan Powerless barındırdığı mizah ve özgünlükle bizleri memnun edecek bir anti-süper kahraman dizi olarak göze çarpıyor.

7# The Deuce

Manhattan’ın kalbinde AIDS’in ortaya çıkmasını, uyuşturucu kaçakçılığının yaygınlaşmasını ve emlak piyasasındaki değişimlerin ortaya çıkışına kadar 1970-80 yılları arasında porno endüstrisinin kaotik dünyasını gözler önüne seren dizinin başrollerinde James Franco ve Maggie Gyllenhal bulunuyor.

8# The Defenders

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ve Iron Fist’in bir araya geldiği Marvel-Netflix ortak yapımı The Defenders süper kahraman fanları için muhteşem bir alternatif olarak dikkat çekiyor.

9# Taboo

Maceracı James Keziah Delaney’in 1800’lerin başında kurduğu nakliye imparatorluğunun hikayesinin anlatıldığı Taboo‘nun başrolünde usta aktör Tom Hardy yer alıyor. Heyecan verici, mistik bir macera arayanlara duyurulur!

10# Roadside Picnic

Strugatsky Brothers’ın cesur ve düşündürücü bir romanına dayanan Roadside Picnic, heyecan verici bir komplo ve büyüleyici görsellerle sağlam bir bilim kurgu deneyimi sunuyor.

 

Kaynak: brightside.me